Priser

Enetimer
1 x enetime 900 kr.
10 x enetimer klippekort 7.500 kr.

Studietimer
1 x studietime 450 kr.
5 x studietimer klippekort 2.000 kr.
10 x studietimer klippekort 3.500 kr.

Holdtimer:
1 x holdtræning ugentligt; 2.520 kr. pr. træningsperiode.
2 x holdtræning ugentligt; 4.630 kr. pr. træningsperiode.
1 x holdtræning ugentligt studerende/pensionist; 2116 kr. pr. træningsperiode.
2 x holdtræning ugentligt studerende/pensionist; 3.450 kr. pr. træningsperiode.

Efterfødselshold 10 uger 1650 kr. pr. person

Generelle betingelser:

Aflysning af enetimer og studietimer skal ske senest 24 timer før timens start, ved senere afbud betales der for hele timen.
Holdtimerne betales i træningsperioder på tre måneder, hvilket betyder 12 træningsgange i de tre måneder en træningsperiode vare. Du tilmelder dig et eller to faste hold i løbet af en uge. I tilfælde af at du ikke kan komme på dit hold, er det muligt at afmelde denne time senest 24 timer før holdstart og derved bruge din afmeldte time på et andet hold i løbet af træningsperioden, hvis der er en ledig plads. Pilatesstudiet forbeholder sig ret til at aflyse timer pga. sygdom, helligdage og ferie, i dette tilfælde vil du blive tilbudt en erstatningstime i løbet af træningsperioden, således at du opnår 12 træningsgange på tre måneder eller 24 gange hvis du er tilmeldt 2 x ugentligt. I maj og juni er det 8 træningsgange ved 1 gang i ugen eller 16 træningsgange ved 2 træningsgange i ugen i perioden. Pilatesstudiet er ikke ansvarlig for om du kan de tilbudte erstaningsgange.
1. træningsperiode: august, september, oktober. 2. træningsperiode: november, december, januar. 3. træningsperiode: februar, marts, april. 4. træningsperiode er delt op i 2 dele; maj og juni betales for sig(betalt for 8 træningsgange), og juli er sommermåned og her betales i henhold til sommertilbud. Tilmelder du dig midten af en træningsperiode, betaler du for de resterende gange inden for perioden. Betalte klippekort eller holdtimer refunderes ikke, men kan bruges til andre tilbud i studiet eller kan sælges videre for egen hånd, hvilket dog skal meddeles til Pilatesstudiet. Holdtimer kan ikke sælges videre efter udløbet af den aftalte periode, der er betalt for.

Du kan betale via bankoverførsel: Sparkassen Thy reg: 9090 konto nr:0005265029

Vigtigt! Husk at påføre navn på din overførsel, så vi kan se din betaling.

Samtykke til kontakt og opbevaring af data ved tilmelding til pilates hos Pilatesstudiet giver du ved at bekræfte at du har været inde på denne side og derefter bekræftet på mail at vi må til at vi må opbevare din data og kontakte dig pr. mail eller sms. Du kan til en hver tid bede om indsigt i hvilke oplysninger vi har om dig.  Ved ophørt kundeforhold kan du bede om at få dine kontakt oplysninger samt data slette, ved at kontakte os på Pilatesstudiet@gmail.com Dine data opbevares i henhold til Persondataforordningen, og er kun tilgængelig internt efter særlig tilladelse for undervisere hos Pilatesstudiet, samt i begrænset omfang til regnskabs- og booking ansvarlige, og dine oplysninger videregives ikke til andre parter.

Brug af faciliteter og deltagelse på enetimer, studietimer eller holdtræning sker på eget ansvar. Pilatesstudiet har ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingsskade.

Du vil ved tilmelding blive bedt om på mail at bekræfte, at du har læst  handelsbetingelser og givet samtykke til vores opbevaring af dine dataer.