Firmapilates

Firmapilates gennem Pilatesstudiet tager udgangspunkt i de medarbejdere, der er hos jer og skræddersyer træningen, så den kommer til at passe til deltagerne. Vi kan oprette forskellige hold således, at I både kan få den type pilates, som har fokus på skånsom træning og den, som træner puls og styrke alt efter, hvad I gerne vil have.

Firmapilates rummer gode muligheder for variation, da øvelserne er bygget op omkring deltagerens egen krop dvs., at øvelserne ofte kan laves med flere forskellige udfordringer alt efter, hvor meget den enkelte deltager ønsker at blive udfordret.

Pilatestræning har særligt fokus på at styrke ryg og mave således, at der opnås øget mobilitet, fleksibilitet og udholdenhed. Træningen medvirker til at skabe bedre kropsbevidsthed og kropsholdning således, at kroppen bliver rustet til at møde fysiske udfordringer på arbejdspladsen og i fritiden.

Firmapilates gennem Pilatesstudiet kan foregå som firmahold i vores studie, eller vi kan komme ud til jer på arbejdspladsen og træne jeres medarbejdere i arbejdstiden eller i ydertimer, såvel før som efter arbejdsdagen.

Ved firmapilates i vores studie kan der være mellem 4-5 personer på holdet. En firmaaftale med Pilatesstudiet giver ydermere jeres medarbejdere mulighed for at træne ekstra i vores studie til en 10 % reduceret pris ifht. normal holdpris.

For yderligere information om firmapilates gennem Pilatesstudiet:

Tlf: 29927745
Mail: pilatesstudiet@gmail.com